GHID GRATUIT

Cum să faci față pierderii unei sarcini

Drumul de la durere la liniște

Un instrument complet pentru suport emoțional și transformare a durerii și regretelor, pentru a îmbrățișa acceptarea și pacea interioară.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate si cu termenii & conditiile site-ului.

  • Te confrunți cu sentimente de singurătate sau izolare de când ai trecut prin această pierdere?

  • Ai momente în care te simți copleșită de tristețe fără un motiv aparent?

  • Ai impresia că alții se așteaptă să te vindeci mai repede decât ești capabilă?

  • Simți presiunea de a reveni la "normal" și de a continua cu viața ta?

  • Există momente în care te simți responsabilă pentru ceea ce s-a întâmplat?

  • Simți că orice ai face, nu poți trece peste sentimentul de vină?

  • Ai sentimentul că relațiile tale personale au fost afectate de această pierdere?

  • Te simți uneori iritată sau frustrată fără un motiv clar, și crezi că aceste sentimente pot fi legate de pierderea pe care ai suferit-o?

Pierderea unei sarcini poate fi una dintre cele mai dureroase experiențe prin care trece o femeie. Sentimentele de tristețe, frică, anxietate, nopțile nedormite și gândurile obsesive pot transforma visul de a avea un copil într-un parcurs plin de suferință și disperare.

Dacă te confrunți cu durerea pierderii unei sarcini, îți înțeleg suferința profundă.

Ce-ai spune totuși, dacă ai afla și veștile bune?

Te invit sa descoperi Ghidul gratuit


⬇️⬇️⬇️

"Cum să faci față pierderii unei sarcini: Drumul de la durere la liniște", ghid pe care l-am creat din experiența profesională și personală, pentru a-ți oferi un mână de ajutor care să te conducă către echilibru emoțional

Cum te poate ajuta acest ghid:

  • Validarea experienței tale:

    Îți oferă un spațiu pentru a recunoaște că durerea ta este reală și semnificativă.

  • Activități pentru auto-ingrijire: sugestii de activități care promovează bunăstarea fizică și emoțională.

  • Oferă strategii de comunicare cu cei din jur, ajutându-te să explici ceea ce trăiești și să stabilești limite sănătoase în relațiile tale.

  • Validarea Experienței Tale:

    Îți oferă un spațiu pentru a recunoaște că durerea ta este reală și semnificativă.

  • Activități pentru Auto-Îngrijire: Îți oferă sugestii de activități care promovează bunăstarea fizică și emoțională.

  • Oferă strategii de comunicare cu cei din jur, ajutându-te să explici ceea ce trăiești și să stabilești limite sănătoase în relațiile tale.

  • Îți oferă un spațiu pentru a înțelege și procesa emoțiile tale, recunoscând că fiecare sentiment pe care îl ai este valid și important.

  • Te ghidează în modul în care partenerul tău te poate sprijini, consolidând astfel relația voastră în aceste momente dificile.

  • Îți oferă un spațiu pentru a înțelege și procesa emoțiile tale, recunoscând că fiecare sentiment pe care îl ai este valid și important.

  • Te ghidează în modul în care partenerul tău te poate sprijini, consolidând astfel relația voastră în aceste momente dificile.

Mesaj din inimă

Știu cât de profundă și personală este pierderea pe care ai suferit-o. Acest ghid este scris din inimă, cu dorința sinceră de a-ți oferi confort și îndrumare în aceste momente atât de grele.

Nu ești singură în această călătorie. Împreună, pas cu pas, putem găsi drumul spre liniște și acceptare. Îți ofer acest ghid ca un prieten care stă alături de tine, susținându-te și încurajându-te la fiecare pas.

"Cum să faci față pierderii unei sarcini: Drumul de la durere la liniște" este mai mult decât un ghid; este un prieten care stă alături de tine, susținându-te și încurajându-te la fiecare pas.

Ghidul este potrivit pentru femeile care au pierdut o sarcină, indiferent că s-a întâmplat în săptămâna 5 sau 20, și pentru femeile care au trecut prin experiența unui avort, spontan sau provocat

Despre Mine:

Sunt nu doar un psiholog clinician și coach acreditat, ci și o supraviețuitoare a luptei cu infertilitatea. După 20 de ani de întrebări, încercări și patru proceduri FIV, am devenit mamă la 46 de ani.

Experiența mea personală, îmbinată cu pregătirea profesională în psihologie, coaching și mindfulness, mă face persoana potrivită în a ghida alte femei pe acest drum. Creez un spațiu de înțelegere și suport autentic pentru femeile care se luptă să devină mame. 

Sunt creatoarea metodei VREAU SĂ FIU MAMĂ, metodă ce te ajută să îți dublezi șansele de a deveni MAMĂ prin îndepartarea blocajelor ce stau între tine și copilul tău, și restabilirea armoniei dintre corp, minte și emoții.

Sunt inițiatoarea caravanei eduFERTILITATEA și a podcastului De la inFERTILITATE la MAMĂ.

Ce cred că face diferența pentru clientele mele este mixul de experiență personală și domeniile în care sunt pregătită.

Povestea din culise

Mi-am dorit copil de cand aveam cam 25 de ani dar am ajuns să îl țin în brațe cand aveam 46 de ani. Doar 20 de ani între cele 2 momente. 

Ce s-a intamplat în acești 20 de ani? Mi-am construit o carieră, am așteptat omul potrivit cu care să îmi întemeiez o familie și care sa fie tatăl pe care mi-l doream eu pentru copilul meu, m-am confruntat cu diverse probleme de sănătate care m-au îndepărtat și ele de dorinta mea, și uite asa, timpul a trecut.

Cu 2 săptămâni înainte de a face primul meu tratament de stimulare hormonală tata a plecat într-o lume, sper eu din suflet, mai bună. Șocul emoțional pentru mine și pentru mama a fost foarte profund și cu siguranță, acel moment nu avea cum să fie cel potrivit pentru o procedură de fertilizare in vitro. Corpul meu, mintea și sufletul meu erau mult prea răvășite ca să poată primi o nouă viață.

După acest moment dureros am înțeles cât de importantă este starea mea emoțională și astfel m-am pus pe mine și bunăstarea mea emoțională în centrul acestei călătorii. 

A fost cea mai bună decizie din viața mea și sunt absolut convinsă că modul în care am reușit să ridic presiunea de pe umerii mei și să reușesc să gestionez stresul cu care vine la pachet această călătorie m-a ajutat să ajung la capătul drumului cu copilul în brațe.

Unul dintre momentele cele mai dificile ale călătoriei mele către copilul mult dorit a fost oprirea sarcinii din evoluție, după cea de-a treia fertilizare in vitro. Îmi aduc aminte ca și ieri bucuria testului de sarcină pozitiv. Mi-am sunat toate prietenele, am început să fac planuri cu Mircea pentru camera copilului, ne-am gândit ce zodie va fi și ce nume va avea.

Ca dintr-o dată, fără nici un semn sau avertizare, sarcina s-a oprit din evoluție. Mi-am strigat durerea în fața icoanelor de la mine de pe culoar și am simțit că toată lumea mea s-a năruit. M-am întrebat "De ce mie???" și am vărsat râuri de lacrimi. Într-un final m-am ridicat, m-am scuturat și am luat-o de la capăt.

La a patra fertilizare in vitro am reușit. Astâzi Zeno are deja 4 ani.

Totul este bine când se termină cu bine. Cu toate acestea lupta cu infertilitatea se lăsa cu cicatrici pentru ca este o traumă. Am încă nopți în care mă trezesc speriată și mă uit dupa Zeno. Pun mâna pe el să mă conving că este acolo. Și mă culc la loc liniștită. Miracolele există.

După ce l-am nascut pe Zeno am înțeles că menirea mea pe aceasta lume este să îndrum alte femei care se luptă sa devină mame să aibă o călătorie mai lină decât am avut eu. Să își dubleze șansele de a-și ține copilul în brațe restabilind armonia dintre corp, minte și emoții, să știe exact ce pași au de făcut spre visul lor, cu încredere, optimism si claritate mentală.

Nu lăsa lupta de a deveni mamă să te doboare și să te împiedice să îți îmbrățișezi copilul mult dorit!

Delia Peteu - Toate drepturile rezervate - Termeni și condiții. Politica de confidentialitate. Politica cookies.